Rakaman wawancara secara langsung dalam rancangan SP1M - YBhg. Prof. Datuk Dr. Raduan bin Hj. Che Rose - Universiti Malaysia Kelantan, Canselori (2012)
Pada 17 Disember 2012, Rakaman wawancara secara langsung dalam rancangan Selamat Pagi Satu Malaysia (SP1M) bersama YBhg. Prof. Datuk Dr. Raduan bin Hj. Che Rose (Naib Canselor UMK) dan Tuan Anas Sulaiman Yusoff (Ketua Pegawai Eksekutif Yayasan Wangsa Perdana) membincangkan topik "Tun Dr. Mahathir : Aspirasi Kepimpinan Difahami"