Majlis Amanat Naib Canselor & Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri UMK 2012 - Universiti Malaysia Kelantan, Canselori (2012)
Pada 1-6 September 2012, Majlis Amanat Naib Canselor dan Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri UMK 2013 sempena Minggu Mesra Mahasiswa(3M) Sesi 2012/2013 bertempat di Dewan Terbuka Keusahawanan UMK Kampus Kota.