Rakaman wawancara secara langsung dalam rancangan Helo Malaysia di Bernama TV - YBhg. Prof. Madya Ab Aziz bin Ab Latif - Universiti Malaysia Kelantan, Canselori (2012)
Rakaman wawancara secara langsung dalam rancangan Helo Malaysia di Bernama TV bersama YBhg. Prof. Madya Ab Aziz bin Ab Latif (Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar & Alumni, Universiti Malaysia Kelantan(UMK)) dan YBhg. Prof. Datuk Dr. Omar Osman (Naib Canselor, Universiti Sains Malaysia(USM)), membincangkan topik berkaitan "Industri Dalam Kampus"