Majlis Konvokesyen Kedua Universiti Malaysia Kelantan 2012 (Sesi Pertama) - Universiti Malaysia Kelantan, Pendaftar (2012)
15 September 2012, Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Kelantan kali kedua telah diadakan bertempat di Auditorium Kompleks Kebudayaan Negeri, Kota Bharu, Kelantan. Majlis ini dibahagikan kepada dua sesi iaitu sesi pertama dan sesi kedua