Wawancara Selamat Pagi Malaysia Di RTM 1 : pelancaran UMK Kampus Jeli - Universiti Malaysia Kelantan, Kampus Jeli (2012)
Rakaman wawancara secara langsung bersama YBhg. Prof. Dr. Ibrahim Bin Che Omar (Pengarah, UMK Kampus Jeli), sempena Pelancaran UMK Kampus Jeli.