Majlis Penyerahan Baucar Buku 1Malaysia 2013 telah disampaikan oleh Dato' Sri Mustapha Mohamed kepada wakil pelajar Universiti Malaysia Kelantan. - Universiti Malaysia Kelantan, HEP (2013)
Majlis Penyerahan Baucar Buku 1Malaysia 2013 telah disampaikan oleh Dato' Sri Mustapha Mohamed kepada wakil pelajar Universiti Malaysia Kelantan pada 23/02/2013 di Dewan Universiti Malaysia Kelantan Kampus Jeli .