Video Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Tahun 2011 pada 24 November 2012 - Universiti Malaysia Kelantan, Jabatan Pendaftar (2012)
Utamakan pembangunan sahsiah diri bagi membentuk kecemerlangan Universiti