Wawancara Selamat Pagi Malaysia di RTM TV1, Pelancaran Kampus Jeli - Universiti Malaysia Kelantan, Canselori (2012)
Prof. Dr. Ibrahim Bin Che Omar Telah Diwawancara Selamat Pagi Malaysia di RTM TV1, Pelancaran Kampus Jeli.