Hari Mesra Mahasiswa Universiti Malaysia Kelantan - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (Universiti Malaysia Kelantan, 2022)
Program Senam Pagi dan sesi ramah mesra bersama Naib Canselor UMK pada Hari Mesra Mahasiswa