Kembara Titah Kelantan - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (Universiti Malaysia Kelantan, 2022)
Program Kembara Titah Kelantan bersama Tengku Tan Sri Dato' Haji Mohamad Rizam bin Tengku Abdul Aziz yang diadakan di PPI, UMK Bachok