Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) antara Universiti Malaysia Kelantan (UMK) dengan PKT Logistics Group Sdn Bhd - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (Universiti Malaysia Kelantan, 2022)
Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) antara Universiti Malaysia Kelantan (UMK) dengan PKT Logistics Group Sdn Bhd