Sesi pendaftaran pelajar baru UMK Sesi 2013-2014 Kampus Kota - Universiti Malaysia Kelantan, HEP (2013)
Pada 01 September 2013, sesi pendaftaran pelajar baharu Sesi Akademik 2013/2014 dan Program Minggu Mesra Mahasiswa (3M), di Kampus UMK, Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan,