Majis penyerah bendera kontijen UMK ke sukan MASUM 2013 - Universiti Malaysia Kelantan, HEP (2013)
Pada 17 Ogos 2013,majlis penyerahan bendera kepada Kontijen UMK ke Kejohanan Sukan MASUM 2013 di UIA.