Majlis iftar ramadhan UMK bersama kakitangan, keluarga dan anak-anak yatim - Universiti Malaysia Kelantan, Pusat Hubungan Korporat dan Strategik (2013)
Pada 4 Ogos 2013. Majlis berbuka puasa bagi meraikan anak-anak yatim dan keluarga kakitangan UMK telah diadakan di UMK Kampus Bachok