Dhamir Islam kontemporer dalam krisis - Amir, A.N.; Tariq, R.
Dari Asia ke Utara Amerika, melalui Timur Tengah, Afrika dan Eropah, kesimpulannya tidak dapat dielakkan: dhamir Islam kontemporer dalam krisis yang meruncing.