Program SEAMIC travel research fellowship 1991 - Haliza, Y. (Perpustakaan Universiti Malaya, 1991)
Laporan ini merakamkan pemerhatian penulis tentang lawatan beliau ke beberapa buah perpustakaan perubatan dan perpustakaan yang digunakan oleh doktor dan profesion yang berkaitan dengan perubatan dan kesihatan di Indonesia, Negara Thai, Singapura dan Negara Jepun di bawah Program SEAMIC Travel Research Fellowship bagi tahun 1991.