Perpustakaan pusat bahasa bertukar wajah - Norehan, A. (Perpustakaan Universiti Malaya, 1987)
Di dalam makalah ini pengarangnya memberikan maklumat mengenai penyerapan Perpustakaan Pusat Bahasa ke dalam Sistem Perpustakaan Universiti Malaya, pentadbirannya serta koleksi dan perkhidmatan yang ditawarkan kepada pengguna-pengguna