Current statistical reports published by the Department of Statistics, Malaysia, held in the University of Malaya Library: An annotated list - Devinder Kaur, C. (Perpustakaan Universiti Malaya, 1986)
Rencana ini sebagai lanjutan kepada Current Statistical Publications held in the University of Malaya Library: an Annotated List yang dlsiarkan dalam Kekal Abadi keluaran jun 7986, menghuraikan laporan data statistik yang diterbitkan oleh jabatan Perangkaan Malaysia secara tahunan atau dwi-tahunan