Amanat tahun baharu Naib Canselor 2024 - Abu Osman, Noor Azuan (Universiti Malaya, 2024)
Amanat tahun baru Naib Canselor Universiti Malaya tahun 2024 pada 19 Februari 2024 (Isnin), 9.30 pagi bertempat di Dewan Tunku Canselor.