Kad Hari Raya - Mohamad, Abdullah (Nil, 1975)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Abdullah Mohamad & keluarga, Jabatan Penyiaran, Angkasapuri, Kuala Lumpur