Kad Hari Raya - Baba, Mohd. Rashdan; A. Majid, Robiyah
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Tan Sri Dr. Mohd. Rashdan Hj. Baba dan Puan Sri Robiyah Hj. A. Majid