Kad Hari Raya - A. Rahman, A. Hamid; Zubir, Rohana; A. Hamid, Khairil; A. Hamid, Suhana; A. Hamid, Mohd Aklil; A. Hamid, Yohana
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada a. Hamid Hj. A. Rahman, Rohana Zubir, Khairil, Suhana, Mohd Aklil dan Yohana