Kad Hari Raya - Esa, Ali; Hussein, Hasnah; Ali, Suhaimy; Ali, Nurjannah; Ali, Zanariah; Ali, Shirin (Nil, 1978)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Ali bin Esa, Hasnah binti Hj. Hussein, Suhaimy, Nurjannah, Zanariah dan Shirin