Kad Hari Raya - Said, Mustapha; Haron, Saleha; Mustapha, Siti Salwa; Mustapha, Hisham; Mustapha, Masittah (Nil, 1980)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Mustapha Said, Saleha Haron, Siti Salwa Mustapha, Hisham Mustapha dan Masittah Mustapha