Kad Hari Raya - Abd. Wahab, Jamaluddin; Mohd. Tapar, Hasmah; Jamaluddin, Sufi Adrian; Jamaluddin, Aza Liza; Jamaluddin, Alif Fazli (Nil, 1972)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Jamaluddin bin Hj. Abd. Wahab, Hasmah bt. Mohd. Tapar, Sufi Adrian, Aza Liza dan Alif Fazli, Biro Perkhidmatan ANGKASA