Kad Hari Raya - -, Abdul Rashid; -, Musalmah; Abdul Rashid, Kamal Effendy; Abdul Rashid, Kamal Ezany; Abdul Rashid, Marlina; Abdul Rashid, Marlini; Abdul Rashid, Kamal Ezwan (Nil, 1982)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Abdul Rashid, Musalmah, Kamal Effendy, Kamal Ezany, Marlina, Marlini dan Kamal Ezwan