Kad Hari Raya - Abdul Rahman, Norzilah Megawati
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Norzilah Megawati Dato' Abdul Rahman, Controller, Corporate Business Development and Monitoring Kumpulan Guthrie Berhad