Kad Hari Raya - Dissanaike, A. S.
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Prof. A. S. Dissanaike, Ketua, Jabatan Parasitologi, Fakulti Perubatan, Universiti Malaya