Kad Hari Raya - Abang Mustapha, Abang Abu Bakar; Mustapha, Maziah (Nil, 1985)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Abang Abu Bakar bin Datu Bandar Abang Haji Mustapha dan Tunku Maziah bte. Tunku Mustapha