Kad Hari Raya - Mohamed, Yusof; Hassan, Azizah; Yosuf, Zaidah; Yosuf, Norlidah; Yosuf, Norashikin; Yosuf, Fadzilah; Yosuf, Mohd. Radzi (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Yusof Mohamed, Azizah Hassan, Zaidah, Norlidah, Norashhikin, Fadzilah dan Mohd. Radzi