Kad Hari Raya - Abdul Ghani, Aishah; Abu Hassan, Abdul Aziz (Nil, 1975)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Puan Hajjah Aishah bte. Haji Abdul Ghani dan Encik Abdul Aziz bin Abu Hassan, kementerian Kebajikan Am. Kuala Lumpur