Kad Hari Raya - Mohd. Sa'at, Othman; Alwee, Rokiah (Nil, 1975)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Tan Sri Dato' Haji Othman bin Haji Mohd. Sa'at dan Puan Sri Datin Hajjah Rokiah binti Alwee warga Pejabat Menteri Besar, Johor Bahru, Johor