Kad Hari Raya - Maarof, Idris; Abdullah, Fatimah; Idris, Idrul Fathi; Idris, Fazidah; Idris, Idrul Fairuz (Nil, 1978)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Idris Maarof, Fatimah Abdullah, Idrul Fathi, Fazidah dan Idrul Fairuz