Kad Hari Raya - Daim, Mohd. Amin (Nil, 1989)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Mohd. Amin bin Daim, Setiausaha, Koperasi Jabatan Kastam Malaysia Berhad