Kad Hari Raya - -, Abdul Aziz; -, Sharifah Khadijah (Nil, 1975)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Datuk Abdul Aziz dan Datin Sharifah Khadijah serta keluarga