Kad Hari Raya - Taib, Mohd. Yasin; Mohamed, Salmiah (Nil, 1975)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Haji Mohd. Yasin bin Haji Taib dan Hajjah Salmiah bt. Haji Mohamed