Kaad Hari Raya - Kamaludin, Asmat; Mohd. Salleh, Habibah; -, Riad; -, Arnida; -, Atasha; -, Sara; -, Ziad (Nil, 1997)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Asmat Kamaludin, Dr. Habibah Dato' Dr. Mohd. Salleh, Riad dan Arnida, Atasha, Sara dan Ziad