Kad Hari Raya - Salleh, Johari; Aziz, Noorazah; Johari, Johana; Johari, Ahmad Nazari; Johari, Nahar Ludhfi (Nil, 1975)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Johari Salleh, Noorazah Aziz, Johana, Ahmad Nazari dan Nahar Ludhfi