Kad Hari Raya - Patek Akhir, Salleh; Abu Bakar, Ramlah; -, Sara; -, Shahar; -, Safura (Nil, 1975)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Salleh Pateh Akhir, Ramlah, Sara, Shahar dan Safura