Kad Hari Raya - Suhaimi, Ariffin; -, Marhamah; -, Ahmad Najib; -, Najah Hanim; -, Farnaz (Nil, 1975)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Ariffin Suhaimi, Marhamah, Ahmad Najib, Najah Hanim dan Farnaz