Kad Hari Raya - Taib, Mohamed; Idris, Zuraihan; Mohamed, Farina; Mohamed, Ariff Azhar; Mohamed, Reza Affendi
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Tengku Mohamed Taib, Zuraihan Idris, Farina, Ariff Azhar dan Reza Affendi