Kad Hari Raya - Abdul Hamid, Ahmad Sarji; Salikin, Sagiyah (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Dato' Ahmad Sarji bin Abdul Hamid dan Datin Sagiyah bte. Salikin