Kad Hari Raya - Awang Had, Salmah (Nil, 1982)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Naib Canselor Unversiti Kebangsaan Malaysia dan Puan Sri Salmah Awang Had