Kad Hari Raya - -, Abang Yusuf Puteh; -, Rugayab; Abang Yusuf Puteh, Kartini; Abang Yusuf Puteh, Rubiah; Abang Yusuf Puteh, Rahmat Shobra (Nil, 1976)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Datuk Abang Haji Yusuf Puteh, Datin Hajjah Rugayab, Kartini, Rubiah, Rahmat Shobra dan keluarga