Kad Hari Raya - Ahmed, Mohd Kassim; Mat Ali, Siti Aishah; Mohd. Kassim, Mohd. Saiful Bahari; Mohd. Kassim, Siti Saniah (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Mohd Kassim Ahmed, Siti Aishah Mat Ali, Mohd. Siful Bhari dan Siti Saniah