Kad Hari Raya - Abas, Zainal Abidin; Ibrahim Rashid, Puteh Mariah (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Tan Sri Dato' Zainal Abidin bin Hj. Abas dan Puan Sri Datin Puteh Mariah bte Ibrahim Rashid