Kad Hari Raya - Salleh, Hashim; Abu Bakar, Fauziah; Hashim, Fazila Hanis; Hashim, Fazida Hanim (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Hashim Haji Salleh, Fauziah Abu bakar, Fazila Hanis dan Fazida Hanim