Kad Hari Raya - A. Rashid, Masood; Ahmad, Hapipah (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Haji Masood bin A. Rashid dan Hajjah Hapipah Hj. Ahmad