Kad Hari Raya - Ishak, Abdul Jalil; Mohd Zain, Zaiton; Abdul Jalil, Nurshahidah (Nil, 1978)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Abdul Jalil Haji Ishak, Zaiton Haji Mohd Zain dan Nurshahidah Abdul Jalil