Kad Hari Raya - Barakbah, Syed Abu Bakar; Barakbah, Sharifah Anisa (Nil, 1984)
Kad ucapan hari raya yang diutuskan kepada Profesor Diraja Ungku Abdul Aziz daripada Syed Abu Bakar Barakbah, Sharifah Anisah Barakbah dan keluarga